Nur Ain Dalila

"Pensyarah banyak berusaha membantu pelajar mendapatkan bahan rujukan yang boleh digunakan untuk kami."

 Nama: Nur Ain Dalila Binti Mohd Dahalan

Batch: 2 DDPF
Jawatan: Penolong Pegawai Penilaian
Nama syarikat: Majlis Daerah Lenggong

Komen tentang UIC: Kemudahan tempat tinggal yang selesa, tempat riadah yang disediakan memuaskan serta banyak aktiviti yang dijalankan supaya pelajar boleh mengambil bahagian serta memperolehi pengetahuan meluas.

Penghargaan utk pensyarah: Pensyarah sangat komited dan mengambil berat mengenai pelajar. Pensyarah banyak berusaha membantu pelajar mendapatkan bahan rujukan yang boleh digunakan untuk kami. Ilmu pengetahuan yang diberi dan kerja yang ditunjukkan amat memuaskan bagi memastikan pelajar dapat mempraktikkan nya di masa hadapan serta mempunyai pengetahuan yang luas dalam bidang yang akan diceburi.

Nasihat utk junior di UIC: Jangan menyesal kerana anda belajar di kolej kerana pembelajaran di UIC sama seperti universiti lain. Cuma antara anda mempunyai minat atau tidak untuk mempelajari jurusan yang dipilih. Ambil peluang yang ada sebaik mungkin kerana jurusan dipilih yang akan membantu kalian untuk menentukan masa depan dan bidang yang akan diceburi itu dipraktikkan sebaik mungkin atau tidak